annonce

Sådan får du råd til mere sjov som studerende

Som studerende har man hovedet nede i bøgerne det meste af tiden. Og det kan både være svært at finde tid og penge til at have det sjovt uden for sine studier. Vil du gerne på sommerferie sydpå? Eller rækker SU’en bare ikke til de nødvendige bøger og hjælpemidler på studiet? Så kan det være man skal overveje et pengelån – dog med stor omhu.

Man skal passe på med at tage pengelån som man ikke kan betale tilbage. Helt generelt er det en fordel at tænke sig grundigt om, inden man vælger at tage et lån. Er det nødvendigt? Kan du finde et godt tilbud? Hvis det endelig skal være, så lån penge gennem Lendo, som er en tjeneste der hjælper dig med at finde det bedste lånetilbud.

Lendo.dk kan hjælpe dig med at spare penge når du låner penge. Forskellige tilbud kan nemlig have forskellige renter. Og i stedet for at opleve bøvle med at sende mange ansøgninger, skal du blot sende en enkelt ansøgning gennem Lendo. Så hjælper de dig med at indhente flere forskellige tilbud, som du kan vælge imellem og således spare nogle penge.

Saml alle dine små lån

Som studerende kan det være du i forvejen har en masse små lån hos forskellige banker. Her kan Lendo også hjælpe dig med at samle lånene. Det kan nemlig ofte betale sig at samle sine mange små lån, da der typisk kan være dyre renter på den type lave lån. Der er altså potentielt en god portion penge at spare, hvis du samler dine lån.

En anden fordel ved at samle sine lån er også at du får bedre indsigt i dine forskellige lån, så du ikke mister overblikket over din gæld. Hvis du er i tvivl om du skal samle dine lån, kan du som mange andre få hjælp hos Lendo.dk.

Kommentarer lukket til Sådan får du råd til mere sjov som studerende