annonce

Astrologi igennem tiden

Et af de mest populære astrologiske systemer er Zodiac. Dette system opdeler himlen i 12 lige store afsnit, eller tegn. Disse er symboler, der repræsenterer forskellige dele af vores liv, og hvem vi er som mennesker.


Hvad er astrologi?


Astrologi er også forbundet med forskellige astrologiske planeter, som har specifikke egenskaber og betydninger. Når disse to ting kommer sammen i dit astrologiske horoskop, er det muligt at se, hvad der kan ske i dit liv. De astrologiske planeter er: Solen, Månen, Merkur, Venus, Mars, Jupiter og Saturn. De astrologiske tegn repræsenterer forskellige dele af vores liv, som vi forbinder med forskellige astrologer.


Huse i astrologi


De astrologiske huse er: det første hus, det andet hus, det tredje hus, det fjerde hus, det femte hus, det sjette hus, det syvende hus og så videre. Der er mange oplysninger, der kan hentes i dit astrologiske horoskop. Det kan fortælle dig om dig selv som person – dine styrker og svagheder, hvad du er god til, og hvor du måske har det svært. Det kan også give dig forudsigelser om, hvad der kan ske på visse områder af dit liv. Dette omfatter alt fra forhold til karriereudsigter. Det er dog vigtigt at huske, at astrologi aldrig bør bruges som en eneste kilde til vejledning; den bør altid kombineres med andre former for spådomskunst eller selvrefleksion.

Kommentarer lukket til Astrologi igennem tiden