Kategorier

Derfor er det vigtigt at børn kender de forskellige skilte i skolen

Størstedelen af alle skolebørn er nu vendt tilbage til skolen efter lang tids nedlukning. Det er noget der for mange har været enormt tiltrængt, og børnene har glædet sig til at se sine kammerater og nu komme ud at lege lidt igen. Men netop fordi skolerne foregår et andet sted end i hjemmet, så er det også vigtigt at dit barn har styr på sin egen sikkerhed.

Hvad betyder et byggeskilt?

Skoler er generelt ikke et usikkert område at færdes på, men derfor er det stadigvæk vigtigt at vi alle passe på os selv og hinanden. Især i folkeskoler er der mange små børn, og de skal selvfølgelig lære at færdes ikke bare i trafikken, men også generelt rundt på skolegrunden. Her er det en god idé for forældre blandt andet at lære børn hvad forskellige skilte betyder, så de har en idé om hvor de må og ikke må færdes. Mange skoler gør brug af byggeskilte fordi de har et ønske om at udvide skolen, og her er det vigtigt at barnet ved hvad dette betyder. Skiltet kan nemlig have betydning for, hvor du må færdes, og hvilke områder der er under bygningskonstruktion. Hos Kellman.dk kan du finde mange forskellige typer af skilte, heriblandt byggeskilte. Disse kan laves så det er letlæseligt og letforståeligt, uanset hvem der måtte skulle læse disse.

Alt om Corona og trafik

Generelt er det en god idé at sikre sig, at dine børn ved hvordan de skal passe på sig selv. Èn ting er at vide hvad forskellige skilte betyder, en anden ting er f.eks. at vide hvordan vi skal opføre os, når nu der er disse Corona restriktioner. Hvis dine børn har brug for lidt hjælp til hvordan børn kan færdes sikkert på skolen, så kan du klikke på dette link. Det er vigtigt at kende alle sine forholdsregler, og selvom det kan virke som om der er meget at holde styr på, så er det blot et spørgsmål om tid, før børnene kender alle reglerne og ikke har noget problem med at følge disse. Generelt er der mange skilte på skoler. Det kan være alt fra byggeskilte, advarselsskilte, Coronaskilte til trafikskilte. Vær sikker på at dine børn forstår de forskellige skilte, så er du sikker på at dit barn nok skal klare sig ganske fint når de færdes ved skolen. 

Kommentarer lukket til Derfor er det vigtigt at børn kender de forskellige skilte i skolen