annonce

Guide: Gavetips til den studerende 

Er det snart ved at være tid til at skulle på gavejagt til en, som du kender, der studerer? Gavejagt er ikke altid det nemmeste. Særligt ikke hvis modtageren ikke har oplyst hvad vedkommende ønsker sig. Er det dog en studerende, du skal finde en gave til, så er der faktisk rigtigt mange muligheder indenfor gaveideer, og særligt de praktiske af slagsen, kan komme i spil. Læs her, hvad du kan overveje som gave til personen, som er studerende. 

Ikke altid råd til det hele på en SU 

Når man er på SU, er det ikke sikkert, at man har mange penge til eksempelvis at lave en masse i hverdagen, eller til at købe en ny og god kaffemaskine. Det giver derfor rigtig god mening at finde på en gave til den studerende, som han/hun kan få glæde af. Hvad enten det er en ny computer, nogle møbler til boligen eller noget andet praktisk. Der kan være nogle ting, den studerende har brug for i dagligdagen, som han/hun måske ikke er klar over. Er man forældre, er man måske mere klar over hvad dette kunne være.  

Et transportmiddel der kan glæde 

Hvis den studerende har en gammel cykel, og ingen bil, så kan man måske overveje at give vedkommende en elcykel. En elcykel er enormt smart og et glimrende transportmiddel, så den studerende nemt kan komme til og fra studiet. Det er desuden også en måde at få motion på, hvilket jo kun er endnu en bonus.  

Der skal være plads til nogle oplevelser 

Som ung er der mange ting, man gerne vil. Mange vil gerne opleve så meget så muligt, men det koster jo også. Og det er ikke sikkert, at man som studerende har råd til alt dette. En anden gaveidé kunne derfor være et gavekort til oplevelser, en middag, eller en omgang brunch for eksempel.  

Kommentarer lukket til Guide: Gavetips til den studerende