Inspiration

Sådan kommer du i form, hjemme i din egen stue

Har den sidste tids hjemmearbejde og isolation sat sig på sidebenene? Så er du ikke alene, vi er nemlig mange som har fået lidt ekstra at slæbe rundt på, i løbet af det seneste året. Heldigvis er det mulig at slippe af med de ekstra kilo igen, også selv om dit fitnesscenter er lukket. Læs med her, for inspiration til effektiv hjemmetræning. 

Effektiv og enkel hjemmetræning 

Det vigtigste du kan gøre, for at komme i gang med hjemmetræningen, er at det bliver så simpelt som mulig. Det betyder selvfølgelig at du skal have de helt rette træningsredskaber tilgængelig, som gør at træningen er let at gå til, og at du mærker resultater hurtig, De fleste af os, vil få enorm træningslyst, hvis vi i løbet af kort tid, ser at vores hårde arbejde betaler sig.  

En pull up bar er et effektivt og simpelt træningsværktøj, som du vil have umiddelbar effekt af. En pull up bar er i al sin enkelhed et fitnessredskab, som du placerer højere end dig selv, og dermed kan løfte dig op i, altså lave såkaldte pull ups. Når du laver pull up, så træner du den brede rygmuskel, samt den store nakkemuskel. For de fleste af os, vil vi også opleve at mave og biceps vil få en god effekt af træningsformen.  

Du vælger selv om du vil have et pull up stativ, eller lave en pull up væg, det kommer selvfølgelig an på hvordan du bor. Det fede med en pull up bar, er at den ikke fylder specielt meget, den er altid tilgængelig og den træner de områder på kroppen, som virkelig tørster efter at blive styrket. Du kan også, med fordel, bruge en pull up bar til at strække ryggen efter en lang arbejdsdag foran computeren.  

Kom godt i gang med træningen 

Når du har investeret i en pull up bar fra Nettofitness, så er du klar til at komme i gang med hjemmetræningen. Hvis du kan sørge for at der er en yogamåtte og et par håndvægte tilgængelige, så har du alt det udstyr du har brug for, for at styrke kroppen. Det er en god ide at du laver et træningsprogram, som du skal følge. Det kan være styrketræning nogle gange om ugen, kombineret med løb og yoga.  

Hvis ambitionerne er høje, men motivationen ikke følger helt med, så kan det være en god ide at gå sammen med nogle venner eller kollegaer, om at lave en løbegruppe. Hvis du ved at der står en eller to og venter på dig, så er det nemmere at komme ud af døren. Der findes også online træningsvideoer du kan bruge til inspiration, og har du mod på det, så kan du også tilmelde dig et online yogahold en gang om ugen.  

Husk at holde fast i dine nye vaner i begyndelsen, i løbet at kort tid så vil du opleve at du slet ikke undvære dine nye træningsrutiner.  

Kommentarer lukket til Sådan kommer du i form, hjemme i din egen stue