annonce

Start din virksomhed mens du studerer

Går du på en uddannelse, og har du fået lyst til at starte en virksomhed, er der ingen grund til at vente med at lave den til efter din uddannelse. Du kan sagtens starte et firma, mens du går i skole.

Mange starter deres første virksomhed under uddannelsen

Der er rigtig mange iværksættere, der starter deres første virksomhed, mens de går på en uddannelse. Så hvis mange andre kan, kan du også sagtens selv gøre det.

Måske ender du med at lave en rigtig god virksomhed, som du kan arbejde fuld tid på, når du er færdig med din uddannelse. Eller også får du bare anskaffet dig en masse erfaring, som du kan bruge til at starte en ny virksomhed, når du er færdig med din skole.

Det kan være godt at starte sit firma på SU

En af de mange fordele ved at starte sin virksomhed, mens du går i skole, er jo, at du kan få SU mens. På den måde er du altså sikret en indtægt hver måned, som du kan leve af, og du er ikke nødsaget til at trække penge ud af din virksomhed.

Det kan være en fordel, at du ikke er nødt til at trække penge ud til dig selv. Så kan du i stedet bruge pengene til at geninvestere i forretningen, så du kan få den til at vækste. Og du er sikret en sum penge hver måned i form af SU, som du kan bruge til at betale dine faste udgifter rent privat.

Få hjælp fra din skole og dine lærere

Det kan også være, at du går på en skole, der har med iværksætteri at gøre på den ene eller anden måde. Og derfor kan du være heldig, at du rent faktisk kan få hjælp fra din skole til opstarten af din forretning. Der er tit mange gode ressourcer på en uddannelse, som du måske kan få adgang til.

Det kan også være, at du har lærere, der kan fungere som mentorer, eller at skolen har nogle redskaber, værktøjer, lokaler eller lignende, som du kan få gavn af i din opstart.

Benyt denne gratis lommeregner online.

Kommentarer lukket til Start din virksomhed mens du studerer