annonce

Bedste måder du kan bruge Aykasa på

Aykasa giver dig den ultimative mulighed for orden og organisering af alle dine ting og sager. De laver smukke og praktiske foldekasser som vil hjælpe dig til at skabe orden og struktur i dine ting og hjem – for det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad aykasa kasserne kan bruges til.

De fine kasser findes i utallige forskellige farver, og i tre forskellige farver så du har muligheden for at skabe orden i både stort og småt. Kasserne kan fås mange steder, men hos Little Happy får du et bredt udvalg af Aykasa foldekasserne, hvor du kan finde lige den eller dem der passer til dig og dit hjem.

Sådan får du mest ud af foldekasserne

Som sagt kan Aykasa kasserne findes i mange forskellige varianter, og med så mange forskellige muligheder kan det være svært at finde ud af, hvor kasserne opfylder flest ønsker – for mulighederne er jo uendelige!

  • På badeværelset

Badeværelset er Aykasa kasserne ideelle at benytte. Her kan du skabe orden både i skufferne, skabene og i badet. I badeværelses skufferne bliver der altid rod, og med Aykasa mini kan der skabes orden i de små dele, som eksempelvist hårbørster, tandbørster og andre ting og sager. I bruseren kan der hurtigt stå mange forskellige shampooer, balsam og andre ting, som samtidigt kan give mærker på gulvet. Her vil aykasa også være en perfekt løsning!

  • I køkkenet

I køkkenet kan Aykasa bruges i køleskabet til f.eks. opbevaring af frugt og grønt. De kan også bruges i skufferne til at skabe orden mellem de forskellige redskaber og ting man har liggende.

  • På børneværelset

Børneværelset kan hurtigt blive et stort rod med bamser, dukker og legetøj. Med Aykasa i barnets yndlingsfarver bliver det sjovt at rydde op og barnet vil synes det er meget sjovere at organisere og rydde sit legetøj op efter de forskellige farver.

  • I tøjskabet

I tøjskabet kan det hurtigt blive et rod med trøjer, bukser, sokker og undertøj der ligger helt blandet. Med kasserne i mini og midi får du muligheden for at sortere de forskellige ting og sager så det bliver nemt og overskueligt at finde sit forskellige tøj.

  • På kontoret

På skrivebordet på kontoret kan papirer og mapper flyde og oftest bliver der en del væk. Ved at stable midi-kasserne kan der nemt skabes orden i de mange papirer og notater.

En bæredygtig og praktisk løsning

Udover Aykasa kasserne er flotte og praktiske til en masse forskellige ting er de altså også skabt med bæredygtigt hensyn. Alle kasserne er nemlig skabt i 100% genanvendeligt plast, så der tages højde for bæredygtighed og miljøet.

De tre forskellige størrelser giver mulighed for tonsvis af opbevaringsmuligheder; mini til de lidt mindre ting som hårbørster, sokker osv., midi til mellemstørrelses ting som eksempelvist ugeblade og maxi til store ting som større legetøj eller opbevaring af sko.

Kommentarer lukket til Bedste måder du kan bruge Aykasa på